Презентували проект-переможець у номінації

Презентували проект-переможець у номінації "Меморіал Героїв Небесної Сотні"

Відео
Укрінформ
В Укрінформі презентують проект-переможець в номінації "Меморіал Героїв Небесної Сотні" відкритого конкурсу на кращу пропозицію щодо об'єкта "Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні - Музей Революції Гідності" (м. Київ)".

У презентації взяли участь Євген Нищук - міністр культури України; Ігор Пошивайло - генеральний директор "Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності";  Володимир Бондарчук - голова ГО "Родина Героїв Небесної Сотні";  Бенжамін Хоссбах (Німеччина) - організатор конкурсу, голова журі.

15 лютого 2018 року на Майдані Незалежності відкрилася публічна виставка конкурсних проектів в номінації "Меморіал Героїв Небесної Сотні", на якій  представлено 9 проектів, поданих на конкурс з різних країн, у тому числі з України.

Згідно із міжнародними правилами проведення архітектурних конкурсів до підбиття підсумків конкурсу проекти представлені анонімно.

Кожен проект включає два планшети із кресленнями та візуалізацією, фотографії архітектурного макета або скульптурної моделі, фотографії колажу матеріалів, запропонованих для використання, та пояснювальну записку.

Читайте також: Меморіалом Героїв Небесної Сотні має бути проект, спрямований у майбутнє - Президент

Після підбиття підсумків конкурсу – 20 лютого – на виставці представили рішення міжнародного журі конкурсу, оприлюднені авторські колективи – автори конкурсних пропозицій та промарковано переможців конкурсу – 1, 2 та 3 премії. На виставці також представлені приклади світових меморіалів, створених за результатами архітектурних конкурсів, та інформація про конкурс.

З 22 лютого оригінали конкурсних проектів у номінації "Меморіал Героїв Небесної Сотні" будуть представлені в Будинку Архітектора у Києві. Виставка триватиме до 22 березня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-