Штаб: під Авдіївкою активізувалися ворожі снайпери

Штаб: під Авдіївкою активізувалися ворожі снайпери

Карта
Укрінформ
Минулої доби на Донецькому напрямку, в районі Авдіївки, активізували роботу снайпери бойовиків.

Про це під час брифінгу у п'ятницю заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 «На Донецькому напрямку сили окупанта відкривали вогонь по всій лінії фронту, за винятком Донецького аеропорту. Важке озброєння ворог не застосовував, однак, дуже активними були снайпери противника в районі Авдіївки», - зазначив речник.

За його словами, незаконні збройні формування обстріляли наші позиції 13 разів на Світлодарській дузі, у Авдіївській промзоні та на околицях окупованої Горлівки.

Мотузяник зазначив, що на Маріупольському напрямку бойовики зменшили використання мінометів.

"Загалом в бік наших позицій ворог випустив 4 міни", - заявив речник. Він додав, що на ділянці Павлопіль-Широкине бойовики цілий день відкривали вогонь.

Він повідомив, що на Луганському напрямку зберігається активність бойовиків в Станиці Луганській, на дальніх підступах до Кримського та в районі населеного пункту Попасна. Там бойовики провели ряд провокацій з використанням стрілецької зброї та гранатометів. Загалом, бойовики порушили режим тиші на цьому напрямку 8 разів. 

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-