Бізнес запрошують до участі в Українському індустріальному тижні

Бізнес запрошують до участі в Українському індустріальному тижні

Укрінформ
Мінекономрозвитку запрошує бізнес до участі в Українському індустріальному тижні, що триватиме з 4 по 8 червня 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба МЕРТ. 

«З 4 по 8 червня 2018 року пройде Український індустріальний тиждень за підтримки Мінекономрозвитку, а також громадських та професійних об'єднань», - йдеться в повідомленні.

У Мінекономрозвитку зазначають, що Український індустріальний тиждень - це серія регіональних форумів, що будуть реалізовані при підтримці Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ за моделлю Європейського індустріального дня (EU Industry Day). 

"Захід дозволить українським компаніям у регіонах продемонструвати свій потенціал у сфері індустріального розвитку, вибудувати діалог із державними структурами та окреслити можливості співпраці з європейськими партнерами. Органи державної влади в свою чергу отримають якісний зворотній зв'язок з метою ефективного формування та реалізації промислової політики", - зазначили у профільному міністерстві. 

Конкретні пропозиції, що отримають підтримку учасників форумів, будуть внесені до проекту стратегії розвитку промисловості, яку розробляє Мінекономрозвитку, та відповідного плану заходів до стратегії.

Читайте також: ЗВТ з Туреччиною: у Мінекономіки розповіли про “непростий” раунд переговорів

Ініціювати проведення заходу може будь-яке місцеве бізнес-об'єднання із розгалуженою членською базою, орган державної влади та/або орган місцевого самоврядування, які координуватимуть проведення форуму у регіоні. Організаційний комітет Українського індустріального тижня надає методологічну та консультаційну підтримку. 

Мінекономрозвитку запрошує представників регіонів подавати заявки для участі в Українському індустріальному тижні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-