Марш проти Brexit у Лондоні: організатори заявляють про мільйон учасників

Марш проти Brexit у Лондоні: організатори заявляють про мільйон учасників

Фото, відео
Укрінформ
В акції з вимогою проведення другого референдуму про Brexit в Лондоні бере участь мільйон осіб, мер міста підтримує ініціативу.

Про це в своєму Twitter повідомила кампанія People's Vote, яка організувала марш і демонстрації.

«За оцінками, сьогодні в марші Put It To The People (з англ.«Залиште вибір за народом» - ред.) взяли участь близько 1 мільйона осіб», - йдеться в повідомленні.

Організатори подякували всім учасникам, які прибули на марш з усіх куточків Великобританії.

Як повідомляє The Guardian, мер міста Садік Хан також виступив на підтримку проведення нового референдуму: «Деякі стверджують, що нове громадське голосування викличе подальше розділення. Я не згоден - це можливість, якої ми відчайдушно потребуємо, щоб вирішити розбіжності, яких стало тільки більше після (проведеного в 2016 році - ред.) референдуму », - сказав він, виступаючи перед учасниками акції в Лондоні.

Читайте також: Мей написала депутатам листа із чотирма варіантами щодо Brexit

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні противники виходу Британії з Європейського Союзу вийшли на вулиці Лондона, щоб пройти містом маршем з вимогою провести новий референдум.

Напередодні Євросоюз погодився відкласти Brexit з 29 березня на 22 травня, але за умови, що британська Палата громад проголосує за відповідну угоду наступного тижня. Якщо ж голосування провалиться утретє, Великобританія буде змушена залишити ЄС 12 квітня.

Фото: twitter.com/peoplesvote_uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-