У МКІП назвали пріоритети роботи

У МКІП назвали пріоритети роботи

Фото
Укрінформ
Захист інформаційного простору та розбудова інформаційного суверенітету України є одним із пріоритетів діяльності уряду.

На цьому наголосив заступник міністра культури та інформаційної політики Тарас Шевченко під час відрядження на Донеччину, повідомляє Укрінформ із посилання на сторінку МКІП у Фейсбуці.

«Захист інфопростору та розбудова інформаційного суверенітету України посідає ключове місце у діяльності не лише нашого міністерства, а є одним із пріоритетів діяльності уряду загалом. А особливо це стосується прикордоння, тимчасово окупованих територій та населених пунктів уздовж лінії розмежування. Якісний український контент та ефективні способи його доставки на цих територіях - критична необхідність для держави», - сказав Шевченко.

На Донеччині заступник міністра зустрівся з головою ОДА, керівником обласної ВЦА Павлом Кириленком та провів робочу нараду з питань інформаційної політики.

Читайте також: Заступник глави МКІП передав телеканалу Донеччини документальні фільми про історію України

Шевченко та представники Державного підприємства "Центр захисту інформаційного простору України" також провели низку зустрічей із журналістами, місцевими активістами та громадськими діячами, відвідали міста на лінії розмежування - Торецьк та Новгородське, ознайомились з відновленням та розбудовою закладів культурної освіти у Бахмуті.

Шевченко відвідав гору Карачун, де взяв участь у обговоренні проєкту створення обласного музею АТО та поклав квіти до меморіалу захисникам незалежності України.

А у Краматорську відбулася передача аудіовізуального контенту, створеного на замовлення МКІП, для трансляції на телеканалі "Донеччина TV" та чергової партії книжок від ДП «ЦЗІПУ». Загалом близько 7 тисяч примірників вже отримали Донеччина та Луганщина, зауважили у МКІП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-