Нетверезий працівник ВС за кермом - дисциплінарна комісія порушила справу

Нетверезий працівник ВС за кермом - дисциплінарна комісія порушила справу

Укрінформ
Дисциплінарна комісія Верховного суду відкрила дисциплінарну справу стосовно консультанта Олега Ляшка, якого поліцейські виявили за кермом у нетверезому стані.

Про це повідомила у коментарі журналістам керівник апарату ВС Ольга Булка.

"Дійсно, Олег Ляшок працює у Верховному суді. Був призначений у грудні минулого року на посаду секретаря судового засідання. В червні він виграв конкурс і з 26 червня був призначений на посаду консультанта суду", - сказала Булка.

За її словами, у вівторок, 3 липня, Ляшка на було на роботі. У зв'язку з цим складений акт про його відсутність на роботі. 

Читайте також: Під Запоріжжям депутат збив на смерть чоловіка

Керівник апарату ВС розповіла, що після перегляду сюжету на телебаченні про затримання Ляшка в нетверезому стані апаратом була ініційована дисциплінарна справа, а відповідна службова записка уже передана дисциплінарний комісії. Після розгляду дисциплінарною комісією цієї справи відносно консультанта ВС буде ухвалене остаточне рішення.

"Київ Оперативний" повідомив, що у вівторок, 3 липня, в одному із спальних районів столиці поліція зупинила Toyota, за кермом якого знаходився консультант ВС Олег Ляшок у стані алкогольного сп'яніння - алкотестер показав 2,58 проміле. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-