Харківську облраду очолила ексзаступниця голови ОДА

Харківську облраду очолила ексзаступниця голови ОДА

Укрінформ
Головою Харківської обласної ради на позачерговій сесії за процедурою таємного голосування обрано заступницю голови фракції партії "Слуга народу" Тетяну Єгорову-Луценко.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у пресслужбі облради.

"У голосуванні взяли участь 89 депутатів. Кандидатуру Тетяни Єгорової-Луценко підтримали 75 депутатів, 9 - проти, невикористаних бюлетенів - 31, визнано недійсними - 5, зіпсованих - 0", - зазначили у пресслужбі.

Там зауважили, що Єгорова-Луценко під час обговорення її кандидатури назвала декілька пріоритетних галузей, які треба розвивати.

"За її словами, треба наводити лад в галузі охорони здоров'я, впроваджуючи менеджерський підхід. Також треба зберігати і розвивати промисловість, починаючи з державних підприємств і не забуваючи про комунальне майно. Уваги потребують й агросектор, екологія та IT", - сказали у пресслужбі.

Читайте також: Голову Харківської облради, підозрюваного в отриманні хабаря, виключили з фракції «Слуга народу»

Тетяні Єгорової-Луценко 37 років, доктор юридичних наук. У минулому очолювала Харківське теруправління юстиції. У березні 2020 року балотувалася у народні депутати по 179-му округу на Харківщині, але не пройшла.

З серпня 2020 року по квітень 2021-го року - перший заступник голови Харківської ОДА. 25 жовтня 2020 року її обрано депутатом Харківської обласної ради 8 скликання. Згодом вона очолила фракцію "Слуга народу" в облраді.

Коли головою Харківської облради був обраний Артур Товмасян, Єгорова-Луценко стала його заступницею.

Як повідомляв Укрінформ, 19 серпня на позачерговій сесії звільнено з посади голови Харківської облради Артура Товмасяна, підозрюваного у хабарництві.

Фото: Тетяна Єгорова Луценко/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-