На Дніпропетровщині відкрили дані про економіку регіону

На Дніпропетровщині відкрили дані про економіку регіону

Укрінформ
У Дніпропетровській області створили інтернет-модуль «DIAgram», який спрощує доступ до економічних показників регіону.

Як передає Укрінформ, в пресслужбі Дніпропетровської обласної ради стверджують, що подібне відбулося вперше в Україні.

“Останній рік повністю перевернув з ніг на голову економіку у світі. Зараз потрібно пристосовуватися до нових реалій ведення бізнесу, організації торгівлі, залучення інвестицій. Особливо важливим стало надавати нашим потенційним партнерам актуальну інформацію у зручному вигляді, максимально швидко та стисло”, - розповів голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.

У пресслужбі облради зазначили, що вся інформація на інтернет-модулі структурована та зібрана у зручному форматі трьома мовами - українською, російською та англійською. Інтернет-модуль був розроблений інвестиційною агенцією “ДІА” Дніпропетровської обласної ради.

Тут наголошують, що цей портал стане у пригоді потенційним інвесторам, як зовнішнім, так і внутрішнім, які планують відкрити свій бізнес на Дніпропетровщині. Тут можна буде дізнатися, у які сфери інвестують іноземці та який бізнес є найбільш прибутковим у регіоні, кількість експорту та імпорту за кожен рік з 2016 по 2019. Окремо є інформація про кожен вид товару, який експортується або імпортується, в яких об’ємах та в які конкретно країни.

Читайте також: Капітальні інвестиції в економіку України скоротилися на 29% – Держстат

Крім того, інформація на diagram.dia.dp.gov.ua значно полегшує процес розробки стратегічних документів та визначення пріоритетів для інвестування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-