Харківського сепаратиста Логвінова обміняли - прокуратура

Харківського сепаратиста Логвінова обміняли - прокуратура

Укрінформ
Харків'янин Єгор Логвінов, який звинувачується в масових заворушеннях під час штурму ОДА у квітні 2014 року й підозрюваний у діях, спрямованих на насильницьке повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, став учасником обміну заручниками на Донбасі.

Про це в ефірі обласного телебачення розповів начальник управління нагляду в кримінальному провадженні прокуратури Харківської області Олександр Шевченко.

"Що стосується Логвінова, можу сказати про те, що він був учасником процесу обміну військовополонених минулого грудня... Він був у списку, і його обміняли на наших військовополонених. Більше коментувати поки нема чого", - зазначив прокурор.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 27 грудня 2017 року в рамках обміну заручниками на Донбасі з в'язниць ОРДЛО звільнили 74 українців. Україна передала стороні ОРДЛО 233 особи. Серед них було помічено одного з лідерів проросійських акцій у Харкові Юрія Апухтіна.

Єгор Логвінов у квітні 2014 року був заарештований за участь у масових заворушеннях під час штурму Харківської ОДА.

Читайте також: Суд повернув за ґрати сепаратиста, який намагався втекти до Росії

У жовтні 2016-го Київський райсуд Харкова змінив йому запобіжний захід, призначивши заставу в 206 тис. грн. 31 жовтня Логвінов звільнився під заставу, того ж вечора його було затримано неподалік кордону у напрямі російського населеного пункту Журавлівка і знову заарештовано.

Про те, що відносно Логвінова ухвалено вирок, не повідомлялося.

Фото: glavnoe.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-