Для Байдена важливо забезпечити підтримку України й Ізраїлю - Білий дім

Для Байдена важливо забезпечити підтримку України й Ізраїлю - Білий дім

Укрінформ
Джо Байден упевнений, що Україна й Ізраїль однаково потребують негайної підтримки з боку як Сполучених Штатів, так і міжнародної спільноти.

Про це заявив на пресбрифінгу у Вашингтоні координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Для президента Байдена зараз важлива підтримка обох країн. Саме тому ми подали наш запит на додаткове фінансування минулого тижня», - сказав представник адміністрації США.

Він підкреслив важливість забезпечення необхідної допомоги не лише від Сполучених Штатів, а й від міжнародної спільноти.

Читайте також: Перемога України є критично важливою для нацбезпеки США - Байден

«І ми залишатимемося відданими цим зусиллям»,- наголосив Кірбі.

У цьому контексті він укотре закликав Конгрес просуватися якомога скоріше з ухваленням запиту президента США щодо масштабного пакета допомоги. Представник адміністрації підкреслив, що кожний долар, який міститься в цьому документі, є важливим і має бути реалізованим у терміновому порядку.

Читайте також: Білий дім подав запит до Конгресу на $106 мільярдів, з них $61,4 - для України

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Білий дім запевнив, що працюватиме з обома партіями в Конгресі США, щоб забезпечити ухвалення масштабного запиту, який передбачає надання Україні понад $61 мільярди допомоги.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-