Пристайко про зміну командувача рф: путіну скоро доведеться самому керувати армією

Пристайко про зміну командувача рф: путіну скоро доведеться самому керувати армією

Укрінформ
президенту рф володимиру путіну незабаром доведеться власноруч командувати своїми військами після чергової зміни командувача об'єднаного угрупування російських військ в Україні.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телеканалу Sky News зазначив посол України у Великій Британії Вадим Пристайко.

«Я вважаю, що ця (зміна командувача російських військ, що ведуть війну проти України — ред.) може бути останнім кроком. Наступним кроком путін сам буде командувати своїми військами через «успіхи», які вони йому демонструють», - сказав він.

За словами Пристайка, путін у відчаї, якщо йому доводиться свого «найкращого стратега» герасимова відправляти командувати військами на полі бою.

«Ми розуміємо загрозу російської армії й сотень тисяч мобілізованих. Ми обережні, але водночас ми оптимістичні. Вони кидають в бій все, щоб забезпечити перемогу, але ми їм не дозволимо цього досягти», - додав посол.

Читайте також: Кадрові ротації силовиків у росії свідчать про початок протистояння у владі — Данілов

Як повідомляв Укрінформ, новим командувачем об'єднаного угрупування російських військ в Україні призначено начальника генерального штабу рф валерія герасимова.

Заступниками герасимова стали головком повітряно-космічних сил сергій суровікін, який раніше очолював російське угруповання в Україні, головком сухопутних військ олег салюков, а також заступник начальника генерального штабу зс рф олексій кім.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-