Кадрові ротації силовиків у росії свідчать про початок протистояння у владі — Данілов

Кадрові ротації силовиків у росії свідчать про початок протистояння у владі — Данілов

Укрінформ
Кадрові процеси, які наразі відбуваються серед силовиків у рф, свідчать про початок протистояння в політичному середовищі країни-терориста. Як тільки путін ослабне, між елітами рф почнеться з’ясування стосунків «з використанням зброї та БТР".

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" сказав секретар РНБО Олексій Данілов.

"У росії зараз відбуваються певні кадрові процеси. З учорашнього дня є внутрішні суперечки між арміями, усувають представників пригожина і кадирова, мається на увазі суровікін. І це тільки початок", - наголосив Данілов.

Він також зауважив, що кадрові ротації серед військових є свідченням внутрішніх суперечок у владі, незабаром почнеться з’ясування стосунків "із використанням зброї та БТР".

"Не треба забувати, що герасимов - це керівник генштабу, це підвищення ставок на цій війні. Два-три місяці наступні будуть вирішальними. І друга річ - використання кадирова і пригожина. Після того, як вони стали непотрібні, їх посунули, і ніхто їх питати не буде. Внутрішні суперечки будуть тільки загострюватися, і питання, коли в межах Садового кільця почнеться з'ясування стосунків з використанням зброї та БТР", - додав Данілов.

На думку секретаря РНБО, створення в росії приватних військових компаній незабаром призведене до з’ясування стосунків між їх власниками.

"Тому що там на сьогодні є 3,5 армії - армія кадирова, армія пригожина, окремо армія збройних сил рф, які не поважають ані кадирова, ані пригожина, і окремо зараз силові структури намагаються формувати ще одну армію. В росії розпочнеться війна за владу, ви бачите стан здоров'я путіна, людина дуже хвора. Як тільки він буде ослаблятися, почнеться з'ясування стосунків", - вважає секретар РНБО.

Читайте також: На нас чекає новина не лише про поставку танків, а ще багато чого цікавого - Данілов

Як повідомляв Укрінформ, 11 січня новим командувачем об'єднаного угрупування російських військ в Україні призначений начальник генерального штабу рф валерій герасимов. Заступниками герасимова стали головком вкс сергій суровікін (який раніше очолював російське угруповання в Україні), головком сухопутних військ олег салюков, а також заступник начальника генерального штабу зс рф генерал-полковник олексій кім.

Читайте також: У Міноборони Британії дали оцінку зміні командування окупаційних військ рф в Україні

У Міноборони заявили, що "підвищення рівня керівництва спецоперацією" пов'язане з розширенням масштабу завдань, що вирішуються, а також з необхідністю організувати тіснішу взаємодію різних родів та видів військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-