У Міноборони Британії дали оцінку зміні командування окупаційних військ рф в Україні

У Міноборони Британії дали оцінку зміні командування окупаційних військ рф в Україні

Укрінформ
Призначенням начальника генерального штабу рф валерія герасимова командувачем угруповання окупаційних військ рф в Україні путін демонструє «значну зміну» в підходах до ведення війни.

Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони Великої Британії, передає Укрінформ.

«Призначення начальника генштабу командувачем угруповання є показником наростання серйозності ситуації, з якою стикається росія, і чітким визнанням того, що кампанія не відповідає стратегічним цілям росії», - ідеться повідомленні британської розвідки.

Зазначається, що цей крок спричинить різке невдоволення російських націоналістів та військових блогерів, які дедалі частіше звинувачують герасимова в поганому веденні війни.

Читайте також: Білий дім про зміни в командуванні рф: Це не перша їхня спроба подолати власні труднощі

Як повідомляв Укрінформ, новим командувачем об'єднаного угрупування російських військ в Україні призначено начальника генерального штабу рф валерія герасимова.

Заступниками герасимова стали головком повітряно-космічних сил сергій суровікін, який раніше очолював російське угруповання в Україні, головком сухопутних військ олег салюков, а також заступник начальника генерального штабу зс рф олексій кім.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-