Білий дім про зміни в командуванні рф: Це не перша їхня спроба подолати власні труднощі

Білий дім про зміни в командуванні рф: Це не перша їхня спроба подолати власні труднощі

Укрінформ
Зміни в командуванні російського збройного угруповання, що продовжує вести широкомасштабну війну проти України, є далеко не першою спробою росіян подолати проблеми, які створили вони самі.

Таку оцінку висловила в середу під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Вони (росіяни – ред.) внесли багато змін (впродовж агресії проти України – ред.) у той час, як вони надалі намагаються подолати власні труднощі в війні»,- зауважила представниця Білого дому.

Читайте також: Замість суровікіна військами рф в Україні керуватиме очільник генштабу герасимов

Вона зазначила, що цю війну розпочала росія, і саме вона може припинити агресію прямо зараз, якщо в москві захочуть це зробити.

Представниця Білого дому також нагадала, що президент США Джо Байден неодноразово особисто висловлював підтримку й захоплення українським народом, який мужньо відбивається від атак агресора.

Читайте також: У Єврокомісії заявили, що росія має виплатити Україні репарації за екоцид

Як повідомляв Укрінформ, міноборони рф у середу заявило, що російське керівництво призначило новим командувачем об'єднаного угрупування сил рф в Україні начальника генерального штабу валерія герасимова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-