Офіс Президента - про звільнення Безсмертного: Кучма формує ефективнішу команду

Офіс Президента - про звільнення Безсмертного: Кучма формує ефективнішу команду

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відсторонив Романа Безсмертного від участі в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу через формування представником України у ТГК Леонідом Кучмою "ефективнішої команди" для переговорів у Мінську.
Про це заявила речниця Президента Юлія Мендель в ефірі “5 каналу”.

"Мінський переговорний процес залишається на сьогодні єдиним майданчиком, де Україна має можливість вести переговори з важливих питань, які стосуються Донбасу і, зокрема, щодо припинення вогню, повернення в’язнів, обміну тими особами, які утримуються. Президент делегував організацію відстоювати позицію України у цьому складному процесі переговорів другому Президенту України Леоніду Кучмі і під його керівництвом ми нині формуємо найбільш ефективну команду, яка зможе продуктивно захищати позицію України в рамках ТКГ у Мінську", - сказала Мендель.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 13 серпня увільнив Безсмертного від виконання обов’язків представника України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу.

Безсмертний цього разу представляв Україну в політичній підгрупі ТКГ трохи більше місяця. Зеленський 9 липня призначив його на цю посаду замість Олександра Моцика.

Читайте також: Безсмертний прокоментував своє увільнення з Тристоронньої групи

До цього Безсмертний у 2015-2016 роках був представником України в політичній підгрупі ТКГ з урегулювання ситуації на Донбасі.

Сам Безсмертний вважає, що причиною його звільнення Зеленським є публічна позиція з низки питань щодо тактики дій держави для досягнення миру на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-