UkraineInvest проведе в Чернівцях інвестиційний форум із переробки фруктів та овочів

UkraineInvest проведе в Чернівцях інвестиційний форум із переробки фруктів та овочів

Укрінформ
Урядовий офіс із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest у партнерстві з Чернівецькою ОВА 12 квітня проведе форум «FIT for Ukraine: Переробка фруктів та овочів».

Як повідомили Укрінформу в UkraineInvest, під час заходу презентують аналітичні матеріали про стан сектору на Буковині, інвестиційні можливості та державні стимули для втілення інвестиційних проєктів.

Поміж ключових тем - залучення інвестицій у переробку фруктів та овочів; інвестиційна політика, аналітика та перспективи розвитку регіону; створення кластера виробників плодоовочевої продукції; досвід інвесторів, які працюють у Чернівецькій області.

«У межах форуму також буде організовано EXPO-зону, де підприємства матимуть можливість представити свою продукцію та послуги, що водночас стане дієвим інструментом для просування товарів і послуг на зовнішні ринки та майданчиком для налагодження взаємовигідних контактів між потенційними бізнес-партнерами», - додали в Урядовому офісі.

В UkraineInvest нагадали, що нині у Чернівецькій області працюють майже 200 підприємств з іноземним капіталом із 28 країн.

Буковина посідає перше місце за обсягом виробництва плодоягідної продукції та за її врожайністю в Україні.

Задля підтримки малих товаровиробників та галузі в цілому виникла потреба у створенні на території агломерації цехів із заготівлі та переробки плодово-ягідної продукції.

Читайте також: Овочівники у 2024 році надаватимуть перевагу вирощуванню цибулі -EastFruit

«Це дасть можливість формувати великі партії продукції, переробляти її та продавати, розширивши ринок збуту, зокрема, і на країни ЄС», - пояснили в UkraineInvest.

Захід відбудеться офлайн (обов’язкова реєстрація). Форма реєстрації для онлайн перегляду тут.

Генеральний партнер форуму - Проєкт USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу».

Як повідомлялося, FIT for Ukraine – серія галузевих аналітичних заходів для інвесторів, які зацікавлені у відбудові нашої країни. Нинішній форум - дев’ятий у серії. Попередні заходи були присвячені, зокрема, виробництву будматеріалів для повоєнної відбудови, відновленню та модернізації логістичної інфраструктури, розвитку агропереробки з високою доданою вартістю, інвестиційним інноваціям, фінансовим інструментам і страхуванню інвестицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-