Нафта дешевшає, трейдери чекають наступного засідання ОПЕК+

Нафта дешевшає, трейдери чекають наступного засідання ОПЕК+

Укрінформ
Ціни на нафту незначно знижуються у вівторок, 20 лютого, після подорожчання напередодні; трейдери чекають наступного засідання ОПЕК+, яке відбудеться на початку березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Квітневі ф'ючерси на нафту Brent здешевшали на лондонській біржі ICE Futures на 9 центів, до $83,47 за барель. У понеділок Brent здорожчала на 9 центів до $83,56 за барель.

Квітневі ф'ючерси на WTI знизилися в ціні на Нью-Йоркській товарній біржі NYMEX на 10 центів, до $78,36 за барель. Напередодні торги WTI не проводились у зв'язку із державним святом у США.

Трейдери стежать за ситуацією на Близькому Сході. У понеділок хусити повідомили про атаку на британське судно Rubymar в Аденській затоці, внаслідок якої екіпаж був змушений залишити судно, а пізніше - про обстріл ще двох американських суден біля берегів Ємену.

«Ринок зараз зайняв вичікувальну позицію, – написав старший портфельний керуючий Tortoise Capital Advisors Роб Таммел. – Тепер трейдери чекають на підсумки наступного засідання ОПЕК+».

Читайте також: Глава МЗС Індії виступив на захист економічної співпраці з РФ та закупівлі нафти

Країни ОПЕК+ проведуть засідання на початку березня. Раніше Ірак, другий за величиною виробник нафти в картелі, пообіцяв покращити дотримання умов угоди зі скорочення видобутку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-