Президентом концерну

Президентом концерну "Антонов" офіційно став Олександр Донець

Укрінформ
Державний концерн "УкрОборонПром" офіційно призначив Олександра Донця президентом Державного підприємства "Антонов".

Про це Укрінформ повідомили у прес-службі ДП.

"Наказом ДК "УкрОборонПром" від 30 травня 2018 року президентом ДП "Антонов"  призначений  Донець Олександр Дмитрович, який раніше займав посаду віце-президента з виробництва ДП "Антонов" та в період з 21 до 30 травня тимчасово виконував обов'язки президента ДП "Антонов", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 31 травня 2018 року, в день 72-ої річниці заснування підприємства, генеральний директор ДК "УкрОборонПром" Павло Букін привітав колектив та представив нового керівника. 

Як повідомляв Укрінформ, Державний концерн "Укроборонпром" тимчасово призначив Олександра Донця новим президентом Державного підприємства "Антонов" через стан здоров'я попереднього керівника.

Читайте також: Борг із зарплати в Укроборонпромі: Мін'юст готує заходи

Олександр Донець має вищу освіту авіаційного напрямку. В 1988 році закінчив Київський інститут інженерів цивільної авіації (нині - Національний авіаційний університет) за спеціальністю "Технічна експлуатація літальних апаратів". Трудову діяльність розпочав на ДП "Антонов" на посаді інженера з експлуатації. Пройшов шлях до головного інженера льотно-випробувальної та доводочної бази підприємства. В період із червня 2007 року по жовтень 2008 року очолював Київський авіаційний завод "Авіант". У 2014 році - генеральний директор Державного авіаційного підприємства "Україна". З вересня 2015 року по листопад 2016 року - директор авіакомпанії, помічник директора ДП з обслуговування повітряного руху України "Украерорух". З грудня 2016 року - віце-президент з виробництва ДП "Антонов".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-