На українському нафтовому ринку з'явився Shebel

На українському нафтовому ринку з'явився Shebel

Укрінформ
Shebel - нове ім'я Шебелинського нафтопереробного заводу та продукції, яку він виробляє (бензини марок А-92, А-95, дизельне пальне, LPG).

Про це стало відомо під час презентації нового бренду для ключових гравців вітчизняного нафтового ринку, яка відбулася 19 березня 2018 року, повідомила Укрінформу прес-служба Укргазвидобування.

«Спочатку ми модернізували Шебелинський завод та розпочали випуск нафтопродуктів високої якості, чим довели, що виробляти пальне європейського рівня в Україні можливо. Тепер ми розробили новий бренд для заводу - Shebel, який допоможе нам у реалізації нашої наступної цілі: кожен український водій повинен мати можливість заправлятися якісним європейським пальним українського виробництва», - підкреслив директор з комерційних питань ПАТ «Укргазвидобування» Сергій Федоренко.

Шебелинський НПЗ веде свою історію з 1956 року. Сьогодні Шебелинський НПЗ - одне з двох діючих в Україні нафтопереробних підприємств. У 2015-2017 роках на заводі було реалізовано ряд проектів з реконструкції та модернізації, завдяки чому було зупинено спад виробництва, і, головне, - підприємству вдалося здійснити поетапний перехід від випуску продукції стандарту Євро 2 на випуск продукції виключно стандарту Євро 5. 

До реалізації проектів з реконструкції були залучені іноземні компанії - проектувальники та постачальники обладнання. Для утримання обсягів переробки при дефіциті власної сировини залучалася давальницька, закуповувалася нафта з-за кордону. Для налагодження системи збуту готової продукції - стали першопрохідцями біржової торгівлі енергоресурсами.

Читайте також: З Газпрому в бюджет України вже стягнули понад 100 мільйонів

Продукція Шебелинського заводу постійно проходить перевірку незалежними випробувальними лабораторіями, у тому числі міжнародними. Власна лабораторія якості нафтопродуктів отримала сертифікат про акредитацію та на сьогодні є однією з кращих в Україні по рівню забезпечення вимірювальним обладнанням. Розпочато співпрацю з німецьким хімічним концерном BASF - визнаним світовим лідером у сфері покращення якості нафтопродуктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-