Екологічна безпека в економіці обговорюється на міжнародному «Еко Форумі - 2017»

Екологічна безпека в економіці обговорюється на міжнародному «Еко Форумі - 2017»

Укрінформ
У Запоріжжі відкрився міжнародний екологічний форум - «Еко Форум - 2017», учасниками якого стали підприємства Запорізької області, які працюють в екоорієнтованих напрямах, а також навчальні заклади, громадські екологічні організації, іноземні енергетичні компанії.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької ОДА.

«Еко Форум - це багатогалузевий проект, який об'єднує експозиційні, дискусійні та комунікаційні майданчики. Протягом трьох днів сучасні напрацювання у сфері екології демонструватимуться у рамках ековиставки, обговорюватимуться під час численних тематичних круглих столів, семінарів, майстер-класів та інтерактивних акцій за участю влади, бізнесу, громадськості, студентів і школярів. Масштабний екологічний проект має стати майданчиком для розвитку міжнародного природоохоронного співробітництва, представлення досвіду зарубіжних країн у сфері екологічної безпеки, інструментів підвищення якості навколишнього середовища як одного з визначальних чинників конкурентоспроможності країни», - повідомляють організатори.

У рамках «Еко Форуму - 2017» заплановано проведення тематичних сесій, присвячених реформуванню, зокрема, державного природоохоронного нагляду, охороні повітряного басейну, технологіям захисту атмосферного повітря від викидів забруднюючих речовин, питанням переробки промислових і побутових відходів і використання їх енергетичного потенціалу, а також методам боротьби з карантинними рослинами.

«Еко Форум – 2017» організований за ініціативою Міністерства екології і природних ресурсів, Міністерства освіти і науки за підтримки Запорізької міськради, Запорізької торгово-промислової палати й обласної спілки промисловців і підприємців «Потенціал». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-