Бойовики женуть на передову своїх

Бойовики женуть на передову своїх "неслухняних силовиків"

Укрінформ
До складу передових підрозділів російських окупаційних військ на Донбасі представниками ФСБ РФ спільно з так званим "Міністерством державної безпеки (МДБ) ДНР" залучаються місцеві "силовики", які висловлювали невдоволення діяльністю окупаційних військ і місцевою "владою".

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки при Міноборони. 

"З 3 січня цього року представниками ФСБ РФ спільно з т.зв. "МДБ ДНР" розпочато заходи з примусового залучення до бойових дій у складі передових підрозділів 1 армійського корпусу (Донецьк) Збройних сил РФ особового складу так званих "республіканських силових структур". Як правило, до передових підрозділів військовослужбовці направляються з метою перевиховання, з числа тих, які будь-яким чином проявили невдоволення діяльністю російських окупаційних військ і місцевою владою, або без оформлення дозволу ФСБ РФ перебували на території, підконтрольній Україні", - йдеться у повідомленні.

У ГУР також зазначають, що продовжується зниження рівня укомплектованості особовим складом передових підрозділів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ внаслідок невдоволення військовослужбовців умовами служби та втрати мотивації до її продовження, що змушує командування російських військ застосовувати додаткові заходи для комплектування вакантних посад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-