російський мільярдер помер після антипохмільного сеансу з шаманами - ЗМІ

російський мільярдер помер після антипохмільного сеансу з шаманами - ЗМІ

Укрінформ
Колишній топменеджер "Лукойлу" мільярдер Олександр Субботін помер у митищах (московська область рф).

За попередніми даними, смерть настала після антипохмільного сеансу з шаманами, повідомляє проєкт новин Mash у своєму Телеграм-каналі, передає Укрінформ.

«Субботін подружжя Магуа (шаманів – ред.) знав давно і регулярно користувався їхніми послугами. І ось прийшов до них черговий раз – лікувати похмілля. Раптом йому стало недобре – заболіло серце. Хазяїн вирішив не викликати швидку, застосував старий добрий корвалол і поклав мільярдера спати у підвал. Там, серед окультної мішури, російський мільярдер помер», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що шаман Магуа та його дружина приймали клієнтів у звичайному приватному будинку, пропонуючи лікування отруйними жабами, викликали духів, приносили в жертву звірів та купали пацієнтів у півнячій крові.

Як повідомлялося раніше, це не перший випадок смертей колишніх та чинних російських топчиновників останнім часом. У квітні в москві було виявлено тіла колишнього віцепрезидента Газпромбанку 51-річного Владислава Аваєва, а також його дружини та доньки. Пізніше в Іспанії виявили тіло колишнього члена правління НОВАТЕК Сергія Протосені, його дружини та доньки. Також були інші випадки.

Ці події відбуваються на тлі повномасштабної війни, яку розпочала 24 лютого росія проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-