На проєкт «Фахівець із супроводу ветеранів війни»  виділені ₴3,2 мільярда - Порхун

На проєкт «Фахівець із супроводу ветеранів війни» виділені ₴3,2 мільярда - Порхун

Укрінформ
На оновлений проєкт «Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб» у державному бюджеті закладені ₴3,2 мільярда.

Про це сказав виконувач обовʼязків міністра у справах ветеранів Олександр Порхун у коментарі Укрінформу.

"На цей проєкт закладені ₴3,2 мільярда державних коштів", - сказав Порхун.

Він зазначив, що Мінветеранів провело переоцінку експериментального проєкту "Помічник ветерана", усунуло недоліки, і тепер напрацьовується проєкт “Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб”.

"Створена і запущена вже професія в нашій державі - фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб. Наразі проєкт постанови перебуває на зовнішньому погодженні, ми напрацьовуємо стандарти", - підкреслив в.о. міністра.

Читайте також: Порхун: 17% працівників Мінветеранів - учасники бойових дій

Він висловив сподівання, що у найближчому майбутньому проєкт “Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб” запуститься.

Як повідомлялося, реалізація експериментального проєкту щодо запровадження інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя завершена 31 грудня 2023 року. Замість цього розроблено професійний стандарт “Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-