ВРП подасть на затвердження Президенту кандидатури шістьох суддів

ВРП подасть на затвердження Президенту кандидатури шістьох суддів

Укрінформ
Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президентові України Петру Порошенку про призначення на посади до місцевих судів шести суддів, які успішно пройшли кваліфікаційне оцінювання.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні у вівторок, інформує Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП.

Зазначається, що за результатами розгляду рекомендацій Вищої кваліфікаційної комісії суддів України ВРП не встановлено обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президентові України подання про призначення суддів на посади.

Так, ВРП внесе подання Президентові України про призначення Романа Кисіля - на посаду судді Запорізького окружного адміністративного суду; Андрія Сіпаки - на посаду судді Запорізького окружного адміністративного суду; Юлії Тополевої - на посаду судді Малиновського районного суду міста Одеси; Олександра Нечая - на посаду судді господарського суду міста Києва; Вікторії Полішко - на посаду судді Жовтневого районного суду Миколаївської області та Сергія Медюка - на посаду судді Центрального районного суду міста Миколаєва.

Читайте також: ВРП внесе подання Президенту про призначення на посади до місцевих судів двох суддів

Повноваження суддів припинилися у зв'язку із закінченням строку, на який їх було призначено, однак вони обіймають посади у відповідних судах, а отже, ці посади не є вакантними, пояснюють у ВРП.

За рішенням ВККСУ зазначених суддів було визнано такими, що відповідають займаній посаді, та за результатом кваліфоцінювання рекомендовано для призначення на посади.

Фото з офіційного сайту ВРП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-