Орден Почесного маріупольчанина отримала маленька донька загиблого бійця

Орден Почесного маріупольчанина отримала маленька донька загиблого бійця

Фото
Укрінформ
У Маріуполі орден почесного громадянина міста отримала маленька Діана - донька загиблого бійця спецпідрозділу «Сокіл» Віталія Мандрика.

Про це у середу повідомили в поліції Донецької області.

"Орден почесного громадянина Маріуполя загиблого бійця спецпідрозділу «Сокіл» Віталія Мандрика отримала його маленька дочка. Відповідні відзнаки урочисто вручив сьогодні 4-річній Діані та матері офіцера Світлані Мандрик голова Маріупольської міської ради Вадим Бойченко», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики обстріляли Водяне, одна з мін влучила в житловий будинок

У поліції нагадали, що у жовтні 2017 року оперуповноваженому відділу швидкого реагування «Сокіл» старшому лейтенанту міліції Віталію Мандрику було присвоєно звання почесного громадянина Маріуполя (посмертно). Так жителі увічнили пам'ять правоохоронця, який ціною власного життя врятував 700-тисячне місто від теракту.

Тоді, 23 лютого 2015 року Мандрик зупинив з напарниками автомобіль, в якому диверсанти перевозили вибухівку. Під час затримання злочинців спецпризначенець був смертельно поранений, йому було лише 27 років.

Читайте також: Штаб АТО: під Новолуганським бойовики застосували "Гради"

Мати маленької Діани трагічно загинула минулого року.

Поліція Донеччини підтримує сім’ю загиблого героя та робить усе, аби пам'ять про мужнього офіцера жила в серцях людей, підкреслили правоохоронці.

На місці загибелі Мандрика встановлено пам’ятний знак та висаджені молоді дерева.

На честь спецпризначенця названо вулицю в його рідному місті Покровську, а також засновано щорічний турнір з рукопашного бою імені Віталія Мандрика – виду спорту, якому хлопець віддав чималу частину свого життя.

Фото: police.dn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-