Штаб АТО: під Новолуганським бойовики застосували

Штаб АТО: під Новолуганським бойовики застосували "Гради"

Карта
Укрінформ
З початку доби бойовики окупаційних адміністрацій здійснили 12 прицільних обстрілів по позиціях Збройних сил України.

Про це поінформував на брифінгу речник Міноборони Максим Праута, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щодо поточної ситуації, сьогодні, 25 квітня, з опівночі станом на 9 годину ранку з боку бойовиків окупаційних адміністрацій зафіксовано 12 прицільних обстрілів. Ніч була важкою для наших захисників. Окупанти застосували реактивні системи залпового вогню та активно вели обстріли з мінометів», -  зазначив Праута.

За його словами, на Луганському напрямку з опівночі зафіксовано два прицільні обстріли.

«З  другої години ночі протягом години ворог вів обстріл захисників Новоселівки з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів та кулеметів. З 6.45 по оборонцям Новолуганського зафіксовано ворожий обстріл з реактивних систем залпового вогню. За інформацією на даний час ідеться про бойову машину БМ-21 «Град» , противник випустив 12 реактивних снарядів, також ворог вів тут обстріл з мінометів калібру 120 мм та гранатометів», -  зазначив речник Міноборони.

Читайте також: Доба в АТО: ворог 69 разів порушив "тишу", 11 бійців поранені

Окрім того, він повідомив, що на Донецькому напрямку з опівночі 25 квітня зафіксовано вже 10 прицільних обстрілів з мінометів калібру 120 мм та 82 мм.

«Бойовики окупаційних адміністрацій вели обстріли наших оборонних позицій в районі Верхньоторецького, Водяного та шахти Бутівки і чотири рази по захисниках Авдіївки», - наголосив речник Міноборони.

Він додав, що провокаційні обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики також вели у бік захисників Широкиного, Авдіївки та Гнутового.

«З опівночі, станом на 9 годину сьогодні бойовики окупаційних адміністрацій Російської Федерації випустили по наших захисниках 12 снарядів з реактивних систем залпового вогню та близько 80 мін з мінометів калібрів 120 та 82 мм», - сказав Праута.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-