Грицак заявив про

Грицак заявив про "зачіпки" у розслідуванні вбивства полковника СБУ

Укрінформ
Голова Служби безпеки України Василь Грицак пообіцяв максимально швидко знайти вбивць полковника СБУ Олександра Хараберюша. 

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України. 

«Ми зробимо все, щоб максимально швидко знайти вбивць, я впевнений, що загибель Олександра – справа рук терористів, боротьба проти яких стала справою його життя», - сказав Грицак під час прощання у Маріуполі з убитим полковником СБУ.

А під час зустрічі з особовим складом Донецького управління голова СБУ закликав співробітників стати ще згуртованішими після цієї трагедії. 

«Нас не залякати цим цинічним вбивством. Вже є певні «зачіпки». Борги потрібно віддати швидко і з відсотками, всі можливості для цього у нас є», - наголосив Грицак.

Він також запевнив, що справа честі для колективу Служби - надати родині загиблого всебічну підтримку. «Ми ніколи не полишаємо своїх у біді, турбота про майбутнє його доньок Вероніки та Олександри відтепер - наша відповідальність», - запевнив Грицак.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю у Маріуполі на центральній алеї Старокримського кладовища відбулося прощання з убитим під час теракту полковником Служби безпеки України Олександром Хараберюшом.

У п'ятницю, 31 березня, у Маріуполі підірвали автомобіль, в якому перебував співробітник СБУ полковник Олександр Хараберюш. Без батька залишилося двоє малих дітей, молодшій доньці виповнилось лише два роки. Прокуратура відкрила провадження за статтею "теракт".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-