Вбивство полковника СБУ у Маріуполі: основна версія -

Вбивство полковника СБУ у Маріуполі: основна версія - "професійна"

Укрінформ
Служба безпеки України вважає, що вбивство полковника СБУ Олександра Хараберюша, яке сталося днями в Маріуполі, пов'язане з його професійною діяльністю.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України у Facebook

"Для Служби безпеки України справа честі знайти тих, хто вчинив теракт проти нашого співробітника. Про це сказав голова СБУ Василь Грицак під час спілкування з пресою у Маріуполі на Старокримському кладовищі. Основна версія - вбивство полковника СБ України Олександра Хараберюша пов'язано з його професійною діяльністю", - йдеться в повідомленні. 

За інформацією прес-служби, Грицак наголосив, що підозрювані у вчиненні вбивства полковника СБУ є. 

"У нас є версії, у нас є підозрювані", - наголосив очільник спецслужби.

Також в СБУ зазначають, що було прийнято рішення про нагородження орденом "За мужність" першого ступеня полковника СБУ Олександра Хараберюша посмертно.   

"Коли ми доповіли Президенту про заслуги цього полковника, він прийняв однозначне рішення - нагородити Хараберюша орденом "За мужність" першого ступеня", - наголосив голова СБУ.

В СБУ уточнюють, що ця нагорода була вручена батьку Олександра.

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі сьогодні хоронили полковника СБУ Олександра Хараберюша, що загинув під час теракту.

У п'ятницю, 31 березня, у Маріуполі підірвали автомобіль, в якому перебував співробітник СБУ полковник Олександр Хараберюш. Без батька залишилося двоє малих дітей, молодшій доньці виповнилось лише два роки. Прокуратура відкрила провадження за статтею "теракт".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-