У Покровську запрацювало відділення екстреної меддопомоги

У Покровську запрацювало відділення екстреної меддопомоги

Велике будівництво
Укрінформ
На Донеччині у Покровській клінічній лікарні інтенсивного лікування запрацювало оновлене приймальне відділення, реконструкція якого проводилася за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Донецької обласної державної адміністрації.

Зазначається, що в ході реконструкції площу приймального відділення було збільшено з 280,1 до 454,72 м кв. Під відділення була відведена частина приміщень першого поверху головного корпусу лікарні. Тут були замінені системи опалення, водопостачання та каналізації, облаштовані системи вентиляції і кондиціонування, обладнані пожежна сигналізація і система оповіщення.

Поруч з відділенням був також побудований бокс для двох автомобілів швидкої допомоги.

Окремо в межах «Великого будівництва» для Покровської лікарні за кошти держбюджету були придбані апарат УЗД вартістю 1,7 млн ​​гривень і рентгенівська система за 4,8 млн грн. Сучасне діагностичне обладнання вже встановлено в медустанові.

Читайте також: На Закарпатті відремонтували приймальне відділення Тячівської лікарні

У результаті проведених робіт Покровська лікарня отримала оновлене приймальне відділення, яке відповідає сучасним нормам облаштування просторів для надання невідкладної медичної допомоги. Загальна вартість реалізації проєкту - 25,2 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, всього у 2021 році в Україні буде реконструйовано 177 приймальних відділень. Про це раніше розповів заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-