Посварились через дерево: депутат ОТГ на Миколаївщині прострелив ногу чоловікові

Посварились через дерево: депутат ОТГ на Миколаївщині прострелив ногу чоловікові

Укрінформ
У Первомайському районі Миколаївщини поліція розслідує конфлікт, під час якого депутат однієї з ОТГ застосував зброю і поранив міcцевого жителя.

Про це передає Укрінформ з посиланням на відділ комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«22 березня близько 21:20 до Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 44-річний мешканець району отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення ноги», - йдеться у повідомленні.

Подія сталась поблизу залізничного переїзду, розташованого неподалік селища Бандурка Первомайського району. Там у 46-річного депутата виник конфлікт із чотирма місцевими мешканцями через його зауваження за спиляне дерево. Під час сутички, захищаючись, громадянин дістав пістолет травматичної дії та вистрілив, влучивши в одного з чоловіків.

За вказаним фактом відділенням дізнання проводиться досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження». Пістолет вилучено.

Читайте також: Поліція в США повідомила про десять жертв стрілянини в Колорадо

Наразі у справі призначено судово-медичну експертизу. Очікується на висновки фахівців, за результатами яких прийматимуться подальші процесуальні рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-