Поліція в США повідомила про десять жертв стрілянини в Колорадо

Поліція в США повідомила про десять жертв стрілянини в Колорадо

Укрінформ
Щонайменше, десятеро людей загинули внаслідок стрілянини у місті Боулдер, штат Колорадо, США, яку вчинив чоловік через невідомі мотиви.

Про це заявила під час спеціального брифінгу в ніч проти вівторка шеф поліції міста Боулдер Меріс Геролд, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми встановили десять жертв на місці інциденту, включно з офіцером Поліцейського департаменту міста Боулдера Еріком Теллі»,- зауважила Геролд.

Читайте також: Нападник у магазині в Колорадо застрелив кілька осіб

Вона підкреслила, що 51-річний загиблий поліціянт був досвідченим офіцером, який служив у місцевому департаменті з 2010 року. За її словами, Теллі «проявив героїзм», коли першим прибув на виклик, доповів по зв’язку про озброєного нападника та поклав життя, щоби захистити правопорядок.

За наявною інформацією, перші повідомлення про стрілянину в продуктовому магазині в штаті Колороадо надійшли близько 14.30 за місцевим часом. Спочатку на виклик відреагував патрульний, який потім викликав допомогу. Внаслідок перестрілки нападник був поранений і зараз перебуває під охороною.

Читайте також: У США сталася стрілянина в нічному клубі, є загиблий і поранені

У поліції міста заявили, що проводять «ретельне і повне розслідування» інциденту.

Як повідомляв Укрінформ, під час перших повідомлень про стрілянину в місті Боулдер повідомлялося про «кілька жертв». У вівторок зранку правоохоронці обіцяють повідомити додаткові деталі розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-