В Одесі через загрозу коронавірусу скасували міжнародну конференцію

В Одесі через загрозу коронавірусу скасували міжнародну конференцію

Укрінформ
З-ю міжнародну конференцію з проблем країн Чорноморського регіону "Одеські дебати" організатори скасували через складну епідемологічну ситуацію, спричинену поширенням коронавірусу.

Про це 10 березня повідомили кореспонденту Укрінформу в пресслужбі Одеської облдержадмінстрації.

"3-ю міжнародну конференцію «Одеські дебати», що мала відбутися 12-13 березня в готелі "Брістоль", організатори вирішили відкласти на невизначений час через складну епідемологічну ситуацію", - зазначив речник голови Одеської облдержадміністрації Денис Соколов.

За його словами, до участі "Одеських дебатах" були запрошені тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, віце-міністр закордонних справ Литви Даліус Чекуоліс, політичний директор МЗС Данії Христина Лассен, керівник групи підтримки України генерального директорату з питань сусідства та розширення ЄС Пітер Вагнер, заступник помічника державного секретаря з питань Європи та Євразії, Державного департаменту США Джордж Кен та інші дипломати й політики.

Читайте також: У Львові рекомендували обмежити масові заходи через коронавірус

Як повідомлялося, попередні конференції "Одеські дебати" за участі впливових дипломатів відбулися за підтримки Міністерства закордонних справ України та німецького фонду Маршалла. Генеральним спонсором міжнародного заходу виступала благодійна організація "Фонд Бумбураса".

Фото: odesa.depo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-