Уряд виділив 100 мільйонів на відновлювальні роботи у Балаклії

Уряд виділив 100 мільйонів на відновлювальні роботи у Балаклії

Укрінформ
Кабінет міністрів ухвалив рішення про виділення коштів для проведення відновлювальних робіт у місті Балаклії Харківської області та прилеглих населених пунктах після НП на складах боєприпасів.

Про це повідомляє у середу Урядовий портал

Коментуючи необхідність ухвалення рішення, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман нагадав, що 23 березня разом із віце-прем'єр-міністром - міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадієм Зубком відвідав Балаклію та пункт збору евакуйованих, де поспілкувався з жителями.

"Я тоді обіцяв мешканцям Балаклії, що ми не залишимо їх сам на сам. Сьогодні рішення підготовлені, і ми зараз приймемо 100 млн грн для мешканців - перша черга - для того, щоб провести відновлювальні роботи там, де було зруйновано вибухами на військових складах", - зауважив Гройсман.

Як повідомлялося, 23 березня у місті Балаклія на території військового арсеналу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів та розльотом вибухонебезпечних предметів за межі арсеналу. З Балаклії і дев'яти прилеглих сіл було евакуйовано 36 тис. жителів.

Нині територію Балаклії та прилеглих населених пунктів очищено від вибухонебезпечних речовин, жителі повернулися додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-