Пожежа в Балаклії: в області нарахували 300 мільйонів збитків

Пожежа в Балаклії: в області нарахували 300 мільйонів збитків

Укрінформ
Попередньо підраховано збитки від пожежі в ніч на 23 березня на арсеналі в Балаклії Харківської області, де вибухами зруйновані понад 200 будинків, включаючи житлові, і евакуйовано 20 тис. осіб.

Так сказав журналістам під час робочої поїздки до Краснограда Харківської області голова Харківської облради Сергій Чернов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За попередніми підрахунками, збиток від вибухів і пожеж на військовій базі в Балаклії 23 березня на сьогодні склав близько 220 млн грн. З урахуванням збитків промислових підприємств загальна сума може скласти майже 300 млн грн", - зазначив Чернов.

За його словами, сума буде уточнена після завершення всіх підрахунків.

"В стадії підготовки офіційне звернення до Кабміну з проханням виділити гроші з фонду регіонального розвитку", - додав Чернов.

За його словами, також планується виділити кошти з резервного фонду обласного бюджету.

Як повідомляв раніше Укрінформ, з 23 березня у Балаклії та прилеглих селах в 10-кілометровій зоні пошкоджено вибухами 265 будівель, в тому числі 231  житловий будинок, 22 об'єкти інфраструктури, 12 об'єктів соціальної сфери, включаючи дві школи і два дитсадки. У відновленні об'єктів беруть участь 14 будівельних компаній регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-