Жебрівський: В Авдіївці  є газ і тепло, воду подаємо за графіком

Жебрівський: В Авдіївці є газ і тепло, воду подаємо за графіком

Укрінформ
В Авдіївці є газ і теплопостачання, вода подається за графіком. Ніч у місті прошла відносно спокійно.

Про це в соцмережі Facebook написав Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Газ і теплопостачання у квартирах Авдіївки є, воду подаємо за графіком. Лікарня та Укртелеком працюють у штатному режимі. Підрозділи національної поліції працюють у посиленому режимі для забезпечення порядку у місті. До речі, дуже допомогли і розвантажили потік людей створені вчора нацполіцією на околицях Авдіївки два додаткові пункти звернень громадян. Ці пункти працюють також і в режимі пунктів обігріву, харчування та надання гуманітарної допомоги», - написав він.

За словами Жебрівського, містом курсують машини, які розвозять продукти харчування і теплі речі.

«Посилену увагу приділяємо людям з особливими потребами – розвозимо їм за графіком продуктові пакети, гігієнічні набори, надаємо іншу допомогу. Ніч пройшла відносно спокійно. Щоправда були поодинокі обстріли на околицях міста», - підкреслив Жебрівський. Він також оприлюднив оновлені дані щодо руйнувань, завданих місту бойовиками від 31 січня.

За його словами, станом на 8:00 5 лютого задокументовано 179 пошкоджень різного ступеня у приватних будинках і квартирах міста. Із них – 133 у приватному секторі, 25 квартир у багатоповерхівках. Пошкоджено також 7 приватних гаражів, 3 автомобілі, магазин та залізничні колії на станції Авдіївка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-