Тимошенко зібрала форум, щоб оголосити

Тимошенко зібрала форум, щоб оголосити "новий економічний курс"

Фото
Укрінформ
Голова партії ВО «Батьківщина» проводить у Києві форум «Новий економічний курс України», на якому презентує проект програми економічного розвитку держави.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

При цьому Тимошенко закликала експертів долучитися до доопрацювання проекту економічного курсу країни, щоб “до початку президентських виборів публічно, від імені підприємців, економістів, фінансистів, банкірів показати цей документ суспільству і взяти обов’язок, що ми його виконаємо”. “А також познайомити країну з командою, яка буде мати честь цей новий економічний курс втілювати в життя", - додала вона.

Загалом у рамках заходу планується проведення круглого столу, де обговорюватимуться: стратегія інноваційного розвитку, фактори зростання економіки, монетарна політика, реформування податкової системи.

Також о 17:00 планується ухвалення “резолюції інноваційного розвитку України”.

Тимошенко наголосила, що форум є позапартійним, у ньому беруть участь економісти, фінансисти, підприємці, експерти та представники громадянського суспільства, які працювали над програмою розвитку.

Представляючи розробників проекту економічного розвитку, вона назвала науковців, експертів, аналітиків, народних депутатів минулих і нинішнього скликання, зокрема Сергія Терьохіна, заступника голови Комітету ВР з питань аграрної політики та земельних відносин Вадима Івченка («Батьківщина») та колишнього міністра економіки, в.о. голови Фонду державного майна Володимира Ланового.

Читайте також: Треба грати за правилами, а не з правилами - Порошенко прокоментував ідею Тимошенко

Як повідомлялося, 24 серпня Тимошенко під час презентації концепції нової Конституції України заявила, що парламентська форма правління із канцлером на чолі уряду є найкращою формою для України.

Натомість Президент Петро Порошенко виступає проти конституційних змін у політичній системі України напередодні виборів і заявив, що минулого року відхилив подібні численні пропозиції.

Фото Павла Багмута 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-