Рада розгляне ратифікацію угод з Туреччиною, Швейцарією та Молдовою

Рада розгляне ратифікацію угод з Туреччиною, Швейцарією та Молдовою

Укрінформ
Верховна Рада розгляне в середу законопроекти про ратифікацію угод з Туреччиною про взаємний захист інвестицій, з Португалією - щодо економічного співробітництва, з Швейцарією та Молдовою - про реадмісію.

Про це йдеться в порядку денному Ради. 

Першим у порядку денному стоїть розгляд проекту постанови №8598 про проведення 5 грудня парламентських слухань на тему: "Освіта і наука для забезпечення збалансованого розвитку людського капіталу в Україні".

Далі запланований проект постанови №8088 про проведення Всеукраїнської Естафети Єднання з нагоди 100-річчя проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Після розгляду цих проектів постанов депутати перейдуть до розгляду блоку ратифікаційних законопроектів, серед яких ратифікації угоди з урядом Турецької Республіки про взаємне сприяння та захист інвестицій (№0183), з Португальською Республікою - про економічне співробітництво (№0187), з Швейцарською Конфедерацією та Республікою Молдова про реадмісію осіб (№0192 та №0188).

Читайте також: У Раді з’явився проект постанови про висунення Сенцова на Нобелівську премію миру

Після цього запланований розгляд проекту постанови про проведення парламентських слухань на тему: "Державна природоохоронна політика України: стан та перспективи розвитку".

У другій половині дня депутати працюватимуть в комітетах та фракціях

Як повідомлялося, 4 вересня Рада відкрила чергову дев’яту сесію, яка триватиме до 18 січня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-