Компромат на Рубана й Савченко збирали ще з літа – депутат

Компромат на Рубана й Савченко збирали ще з літа – депутат

Укрінформ
Народний депутат Антон Геращенко заявляє, що слідство має сотні годин записів у справі Володимира Рубана та Надії Савченко.

Про це Геращенко розповів в ефірі Радіо НВ.

"Документування велося з літа минулого року. За моєю інформацією, записів є величезна кількість", - сказав Геращенко.

На прохання уточнити, скільки приблизно записів, Геращенко відповів, що це сотні годин. А на запитання, скільки з них опублікують, сказав, що, на його думку, не більше години-півтори, оскільки повна публікація записів може порушити таємницю слідства і допомогти обвинуваченим вибудовувати свою позицію до суду.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України очікує на допит народного депутата Надію Савченко у справі про затримання Володимира Рубана у четвер, 15 березня, оскільки на допит у вівторок вона не прийшла. Раніше СБУ повідомляла, що повістки про виклик на допит Савченко на 13 і 15 березня були передані до апарату Верховної Ради 12 березня.

Читайте також: Справа Рубана: депутат не виключає оприлюднення доказів проти Савченко

У свою чергу Савченко заявила, що перебуватиме з робочою поїздкою в Страсбурзі до 16 березня. Вона також повідомила, що не отримувала офіційної повістки про виклик на допит, а тому закликала СБУ передати їй "наручно" виклик на допит.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-