Справа Рубана: депутат не виключає оприлюднення доказів проти Савченко

Справа Рубана: депутат не виключає оприлюднення доказів проти Савченко

Укрінформ
Народний депутат Антон Геращенко припускає, що з високим ступенем імовірності існують відео- або аудіозаписи, які доводять вину Надії Савченко у справі Рубана.

Про це він заявив в ефірі Радіо НВ.

"Я допускаю, що вони будуть опубліковані. Далі ми повинні працювати за процедурою розгляду зняття депутатської недоторканності. Надії Савченко будуть дані два тижні на дачу пояснень, після чого буде проведено відповідне голосування", - сказав Геращенко.

Народний депутат додав, що Савченко необхідно самій прийняти рішення про повернення в Україну і визначитися з тим, чи готова вона постати перед судом.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України очікує на допит народного депутата Надію Савченко у справі про затримання Володимира Рубана у четвер, 15 березня, оскільки на допит у вівторок вона не прийшла. Раніше СБУ повідомляла, що повістки про виклик на допит Савченко на 13 і 15 березня були передані до апарату Верховної Ради 12 березня.

Читайте також: СБУ чекає, що у четвер Савченко таки прийде на допит

У свою чергу Савченко заявила, що перебуватиме з робочою поїздкою в Страсбурзі до 16 березня. Вона також повідомила, що не отримувала офіційної повістки про виклик на допит, а тому закликала СБУ передати їй "наручно" виклик на допит.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-