ГПУ підписала меморандум з ізраїльським Мін'юстом

ГПУ підписала меморандум з ізраїльським Мін'юстом

Фото
Укрінформ
Під час зустрічі генерального прокурора України Юрія Луценка та міністра юстиції Держави Ізраїль Аелет Шакед відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння між відомствами щодо правового співробітництва.

Укладення Меморандуму, за словами Луценка, дасть можливість пошуку нових шляхів співпраці Генпрокуратури України та Міністерства юстиції Ізраїля, повідомляє прес-служба ГПУ. 

«Україна та Держава Ізраїль мають міцні історичні зв’язки, які є важливими для обох країн. Я певний, що сьогоднішня зустріч та підписання Меморандумустануть запорукою тісних особистих та професійних стосунків між правоохоронцями», – сказав Луценко.

Шакед повідомила, що у часи, коли злочинність не визнає меж держав і набула транскордонного характеру, надзвичайно актуальним є встановлення прямих контактів та обмін фаховим досвідом між представниками правоохоронних органів. Це питання, зокрема, і покликане вирішити укладення Меморандуму.

Меморандум передбачає, що його учасники вживають усіх можливих заходів у межах своїх функцій і повноважень, з метою сприяння ефективному та своєчасному виконанню запитів про взаємну правову допомогу.

Укладення даного документа дозволить розширити співробітництво між відомствами, посилити обмін необхідною інформацією та професійними знаннями, а також створювати спільні проекти з питань, що становлять взаємний інтерес, і вивчати нові можливості для взаємодії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-