Європейська Бізнес Асоціація просить зробити мобілізацію більш прогнозованою

Європейська Бізнес Асоціація просить зробити мобілізацію більш прогнозованою

Укрінформ
Європейська Бізнес Асоціація просить владу зробити мобілізацію більш прогнозованою та визначити безпосередньо самим бізнесом тих співробітників, які є критичними для продовження ефективної діяльності підприємства.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ЄБА.

Зазначається, що бізнес цінує щоденну роботу Збройних Сил України на фронті та безмежно вдячний кожному військовому! Проте все ж бізнес просить владу допомогти зробити і економіку сильнішою.

"Зробивши мобілізацію більш прогнозованою. І в цьому ключі питання економічного бронювання виглядає як інструмент, який вартує того, щоб бути розглянутим. На думку бізнесу Європейської Бізнес Асоціації, визначення безпосередньо самим бізнесом тих співробітників, які є критичними для продовження ефективної діяльності підприємства в умовах війни допоможе сповільнити велику хвилю проблеми кадрів, яка щомісяця все більше накриває бізнес, що працює в Україні", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кабмін зняв обмеження на бронювання працівників ПЕК

Бізнес спільнота вважає, що це допоможе бізнесу продовжити роботи в непростих воєнних реаліях.

Як повідомлялося, 7 травня Кабінет Міністрів продовжив на місяць строки дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним згідно з постановою уряду №76.

Наразі у Верховній Раді розглядаються дві моделі можливого економічного бронювання працівників від мобілізації та військової служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-