Біткойн сягнув нового рекордного максимуму - понад $71 000

Біткойн сягнув нового рекордного максимуму - понад $71 000

Укрінформ
У понеділок біткойн досяг рекордного рівня, перевищивши 71 000 доларів, і це зростання криптовалюти не демонструє жодного уповільнення.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

На європейських торгах біткойн виріс на 4,8% до рекордних $71 677, збільшивши свій річний приріст до 70%. Найбільша криптовалюта у світі зросла завдяки притоку готівки в нові спотові біржові фонди, а також через очікування того, що Федеральний резерв США незабаром знизить відсоткові ставки.

Згідно з даними LSEG, потоки капіталу до 10 найбільших спотових біржових фондів біткойнів США сповільнилися до двотижневого мінімуму за тиждень до 8 березня, проте досягли майже 2 мільярдів доларів.

Пропозиція біткойна, яка обмежена 21 мільйоном токенів, стане більш обмеженою у квітні, коли відбудеться так звана подія халвінгу.

Читайте також: Регулятори США вперше схвалили інвестування у біткоїн

Крім того, ефір виріс на 2,1% і наблизився до $4,000, що є найвищим показником за останні два роки. Припущення, що американські регулятори можуть схвалити лістинг спотових ефірних ETF в цьому році, призвело до зростання ціни на 75% цьогоріч.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня біткойн досяг максимуму в $69 202, перевищивши історичний пік листопада 2021 року, коли біткойн коштував $68 999,99, після чого обвалився до $63 400.

Фото: dt.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-