Уряд призначив трьох заступників Милованову

Уряд призначив трьох заступників Милованову

Укрінформ
Кабінет міністрів України призначив трьох заступників міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України: Павла Кухту, Тараса Качку та Тараса Висоцького.

Про це повідомляє пресслужба міністерства.

"6 вересня Кабінет міністрів України призначив трьох заступників Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Павло Кухта призначений перший заступник міністра. На посаді опікуватиметься формуванням політики держвласності, публічних закупівель та ринку праці. Павло Кухта - економіст, фахівець у галузі фіскальної політики, бюджетного процесу та пенсійної реформи. В 2016-2019 роках працював заступником голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ при Кабінеті міністрів.

Тарас Качка призначений заступником міністра - Торговим представником України. За освітою юрист. Керував "Українським медіа центром реформ". У 2016-2017 роках працював на посаді заступника виконавчого директора міжнародного фонду "Відродження". З 2018 року - радник зі стратегічних питань фонду "Відродження".

Читайте також: Для запуску ринку землі потрібен певний час — Милованов

Тарас Висоцький як заступник міністра у новоствореному Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України відповідатиме за аграрну політику. Раніше працював генеральним директором Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу".

Як повідомляв Укрінформ, 29 серпня 2019 року Верховна Рада України на своєму засіданні проголосувала за новий склад Кабінету міністрів України. міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства став Тимофій Милованов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-