Держлісагентство та НАБУ підписали меморандум про співпрацю

Держлісагентство та НАБУ підписали меморандум про співпрацю

Укрінформ
Державне агентство лісових ресурсів та Національне антикорупційне бюро підписали меморандум про співпрацю та обмін інформацією.

Про це повідомляє у суботу, 11 травня, прес-служба Держлісагентства.

"Державне агентство лісових ресурсів України в особі заступника голови Володимира Бондаря та Національне антикорупційне бюро України в особі директора Артема Ситника уклали Меморандум про співпрацю та обмін інформацією", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, метою меморандуму є взаємна зацікавленість сторін у розвитку співробітництва щодо своєчасного обміну інформацією та відомостями для оперативного, всебічного і неупередженого розгляду інформації у питаннях, що входять до компетенції сторін відповідно до законодавства України.

За словами Бондаря, серед основних напрямів співпраці - здійснення інформаційно-аналітичної роботи та обміну інформацією з метою виявлення та усунення причин і умов, що сприяють вчиненню кримінальних правопорушень, віднесених до підслідності НАБУ. Крім того, це інформаційна та організаційна взаємодія і вжиття заходів у разі виявлення Держлісагентством ознак підготовки або вчинення кримінальних корупційних злочинів, підслідних НАБУ.

Читайте також: В Україні запровадили електронну систему обліку деревини

"Співпраця реалізовуватиметься шляхом вироблення єдиних спільних підходів, механізмів, рекомендацій у сфері запобігання та протидії корупції; надання документів та інформації; проведення спільних зустрічей, публічних дискусій, зустрічей з громадськістю тощо, а також розроблення проектів законів та нормативно-правових актів у зв’язку із запобіганням та протидією корупції", - зазначається у повідомленні.

Наголошується також, що організація та процедура обміну інформацією незабаром будуть визначені відповідними двосторонніми протоколами, про що буде повідомлено додатково.

 Фото: facebook.com/forestUKR

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-