У Roshen заявляють, що не постачають продукцію до Росії з 2013 року

У Roshen заявляють, що не постачають продукцію до Росії з 2013 року

Укрінформ
Roshen не постачає свою українську продукцію до РФ з 2013 року і не володіє інформацією щодо солодощів, які, за повідомленням російських ЗМІ, були затримані російською митницею в Оренбурзькій області.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-служба корпорації Roshen.

"Ми не володіємо інформацією щодо вказаних солодощів. Будь-який продаж корпорацією української продукції Roshen в РФ припинився ще у 2013 році. Корпорація, як і будь-яка інша компанія, не може контролювати переміщення товару після його реалізації офіційними дистриб’юторами. Ймовірність контрабанди та діяльності перекупників присутня, особливо за наявності попиту", - йдеться в повідомленні.

Для продукції Roshen, виробленої в Україні, наголосили в корпорації, доступ на російський ринок закритий з 2013 року. 1 квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинене виробництво. Також свою діяльність зупинив торговий дім та склад готової продукції.

Читайте також: Суд Москви продовжив арешт майна Липецької фабрики Roshen

За повідомленнями російських ЗМІ від 24 січня, прикордонним управлінням ФСБ Росії по Оренбурзькій області у пунктах пропуску затримано велику партію кондитерських виробів виробництва української корпорації Roshen. Обсяг вилученої партії не уточнюється. Також, акцентувалося російськими ЗМІ, Росспоживнагляд у червні 2013 року заборонив імпорт продукції виробництва корпорації Roshen до РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-