Зняти готівку у банкоматі без картки - нова послуга Ощадбанку

Зняти готівку у банкоматі без картки - нова послуга Ощадбанку

Укрінформ
Клієнти Ощадбанку з 22 січня 2018 року можуть отримувати кошти в банкоматах банку без фізичної присутності картки за допомогою «Ощад 24/7».

Про це повідомляє прес-служба банку. 

«Технологія Cash by Code стала наступним кроком у системному вдосконаленні онлайн-платформи «Ощад 24/7». Ми робимо все для максимальної зручності клієнтів. Послуга зняття готівки без картки дасть нашим клієнтам можливість навіть у непередбачених обставинах, коли картку залишено вдома, з легкістю скористатися своїми коштами в банкоматах Ощадбанку. Така послуга має високий рівень безпеки завдяки багатьом ступеням перевірки», - зазначив директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Володимир Москаленко.

Щоб зняти гроші в банкоматі без картки, клієнту потрібно зайти зі смартфона в мобільний додаток «Ощад 24/7» та обрати функцію «Отримання готівки без картки». Потім потрібно вказати суму для зняття і номер мобільного телефону. Система автоматично сформує код з двох частин: першу клієнт отримує в «Ощад 24/7», другу - у вигляді SMS-повідомлення на мобільний номер телефону. 

Читайте також: Користувачі WeChat Pay можуть розраховуватися картками MasterCard, Visa та JCB

Для зняття готівки в банкоматі необхідно вибрати функцію «Готівка по коду» на екрані банкомата та протягом 15 хвилин ввести обидві частини коду і зазначену раніше суму. 

Після перевірки даних система дає дозвіл на видачу, клієнт отримує готівку і чек.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-