Донеччина отримала 40 вантажівок гуманітарної допомоги з усієї України - Жебрівський

Донеччина отримала 40 вантажівок гуманітарної допомоги з усієї України - Жебрівський

Фото
Укрінформ
За період з 31 січня по 6 лютого у зв’язку з посиленням з боку бойовиків обстрілів, зокрема Авдіївки, до логістичного центру в Краматорську прибуло близько 40 вантажівок з гуманітарною допомогою. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Від 31 січня і на 9 годину ранку 6 лютого до логістичного центру гуманітарної допомоги у Краматорську надійшло близько 40 вантажівок гуманітарної допомоги з усіх областей України. Вантажівки продовжують прибувати на Донеччину”, - зазначив він.

За його словами, уся допомога документується, обліковується і перенаправляється не тільки в Авдіївку, а в усі населені пункти Донеччини, які знаходяться на лінії зіткнення і потерпають від обстрілів агресора – від Світлодарська до Широкиного.

Жебрівський розповів, що частину допомоги перенаправляють до Святогірська, де розміщено мешканців Авдіївки, зокрема, дітей, які через обстріли тимчасово виїхали з міста.

“Практично неможливо зараз назвати усі міста, організації чи групи людей, які надали і надають допомогу Авдіївці – щоб когось не упустити. Інформація постійно доповнюється, вантажівки прибувають. Але ми обов’язково усіх назвемо і подякуємо, трошки пізніше, коли будемо мати повну картину”, - наголосив голова Донецької ВЦА.

Як додали у прес-центрі Національної гвардії України, бійці військової частини 3035 допомогли доправити 50 тонн гуманітарного вантажу, який надійшов з різних міст України, до Авдіївки, Красногорівки та Мар’їнки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-