Команда Укроборонпрому обговорила з британськими колегами співпрацю у військово-технічній сфері

Команда Укроборонпрому обговорила з британськими колегами співпрацю у військово-технічній сфері

Укрінформ
Керівництво АТ «Українська оборонна промисловість» (УОП) та його підприємств обговорили з британськими колегами подальшу співпрацю у військово-технічній сфері.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба УОП за підсумками Конференції британсько-українського оборонного партнерства, передає Укрінформ.

«Велика Британія сьогодні є одним із найбільш принципових і послідовних союзників України у визвольній війні проти російських загарбників. Тому співпраця з британськими зброярськими компаніями, спільні програми та проєкти дуже важливі для української оборонки, наближення перемоги над РФ і подальшого розвитку нашого ОПК», - зазначив генеральний директор АТ «Українська оборонна промисловість» Герман Сметанін.

Зокрема, УОП пропонує потенційним і наявним іноземним партнерам різні формати взаємодії: від постачання комплектуючих до створення спільних підприємств, локалізації виробництва та трансферу технологій.

Читайте також: Торік виробництво для фронту потроїлося, цьогоріч очікується зростання ушестеро - експерт

Як повідомлялося, міністр оборони Рустем Умєров разом із міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним підписали з британським урядом Рамкову домовленість щодо співробітництва у сфері оборонних матеріалів.

Фото: Телеграм Укроборонпром

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-