На Таврійському напрямку росіяни за добу завдали 114 ударів дронами-камікадзе

На Таврійському напрямку росіяни за добу завдали 114 ударів дронами-камікадзе

Укрінформ
Ворог за минулу добу на Таврійському напрямку завдав 18 авіаційних ударів та 114 ударів дронами-камікадзе.

Про це командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його словами, в операційній зоні ОСУВ “Таврія” минулої доби відбулося 52 бойові зіткнення. Ворог завдав 18 авіаударів, 114 ударів дронами-камікадзе, вчинив 1142 артобстріли.

Загальні втрати росіян за добу по всій операційній зоні “ОСУВ “Таврія” за добу становлять 360 осіб убитими й пораненими.

Читайте також: Понад 70% «Шахедів» цієї ночі збили мобільні вогневі групи - Повітряні сили

Також на цьому напрямку Сили оборони за добу знищили два танки, сім бойових бронемашин, три артсистеми, один засіб ППО, 13 автомобілів та одну одиницю спецтехніки армії РФ.

Нейтралізовані або знищені 305 безпілотників різних типів.

Сили оборони України знищили ще один склад паливно-мастильних матеріалів росіян.

Командувач подякував за влучність воїнам, зокрема тим, які знищили російський зенітний ракетний комплекс 9К330 “Тор-М-2” та автоматизовану станцію постановки перешкод Р-330Ж "Житель".

Як повідомляв Укрінформ, бійці оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія” знищили командний пункт однієї з мотострілецьких бригад Збройних сил Росії, а також багатофункціональний оптико-електронний комплекс розвідки “Іронія” і два комплекси спостереження росіян “Муром-М”.

Фото: Телеграм Тарнавського

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-