Таврійський напрямок: Сили оборони знищили командний пункт мотострілецької бригади РФ

Таврійський напрямок: Сили оборони знищили командний пункт мотострілецької бригади РФ

Укрінформ
Бійці оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» у зоні своєї відповідальності минулої доби знищили командний пункт однієї з мотострілецьких бригад збройних сил Росії та знешкодили 237 ворожих безпілотників різних типів.

Про це командувач ОСУВ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зазначив командувач, на цій ділянці фронту українські захисники стійко тримають оборону, проводять активні дії на визначених напрямках та послідовно нищать ворога.

За добу на Таврійському напрямку, згідно з даними генерала, російські війська втратили вбитими та пораненими 515 представників особового складу. Ще чотирьох загарбників українські оборонці взяли в полон.

Також Сили оборони за добу знищили на цій ділянці фронту 71 одиницю озброєння та військової техніки РФ без урахування безпілотників, а саме: десять танків, стільки ж артилерійських систем, 24 бойові бронемашини, 11 автомобілів і 16 одиниць спецтехніки.

Читайте також: На Таврійському напрямку Сили оборони не допустили втрат рубежів і позицій - Тарнавський

Крім того, знищені п'ять ворожих багі, багатофункціональний оптико-електронний комплекс розвідки «Іронія» та два комплекси спостереження росіян «Муром-М».

Російська армія за добу здійснила на Таврійському напрямку 33 авіаційні й один ракетний удар, 136 ударів дронами-камікадзе, 1143 обстріли й 67 штурмових дій.

Як повідомляв Укрінформ, після збиття Повітряними силами ЗСУ низки бойових літаків ворога російська піхота на Таврійському напрямку в сухопутному наступі має вже меншу підтримку з повітря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-